Blev väckt klockan 06.30

Hej
Solen lyser även i dag oxå , så de blir kanon fint väder i dag med .
funderar på vad man ska göra i dag , lillen ligger i alla fall just nu på golvet ska nog snart byta blöja å dra upp matti ur sängen.
Å efter att han käka sin frukost så ska jag väl diska bort morgon disken å där efter se om lillen ska äta lite å sen  ut å promenixa när mattias far till jobbet .
Markku sku komma förbi här klockan 12 för å hämta nyckeln till andra lägenheten ..

nå mot kvällen så blire väl i alla fall spinning med saara maria ..
har som inga riktiga planer för dagen .. men kanske skriver sen vad man egentligen gjorde under denna dag

Tjaoo

Solen lyser men de blåser ..

ja , i dag så vare väl tänkt att vi skulle gå till sussi å dricka kaffe men nu svarar hon dock inte i telefonen när jag försökte ringa henne för någon minut sen .
hon fyllde nämligen år i går hela 20 år:)
lillen ligger ännu å sover hon har sovit sen halv nio ;o..
så man tkr ju att de ska vara dags att vakna nu snart så att hon får i sig lunch .
efter de ska jag väl försöka få tag på sussi igen å om inte så tar vi en promenad i stället .
vad mer ?
ja efter de så har jag väl börja få min underbara energi hoppas jag så då blir de  dammsuga hallen å diska .
efter de så blir de väl att vi kanske kommer med mattias å hämtar våra tapeter som vi ska få upp i lägenheten .
vill få upp dom så snabbt som möjligt så jag kan ta å börja packa ner alla saker å föra över dom till den andra lägenheten .
måste söka bostads bidrag åt lillen oxå .
å en massa saker ..
var så arg i dag när jag kollade på ringoling ingen kunde dom rätta svren på vägskyltarna ÅH de störde mig som tusan !
1235678910 å 12 var rätt 4 å 11 var fel å ingen av dom där 57 st som kom fram svarade rätt .
nånå där ser man hur bra koll vissa har i trafiken hahaha .
ne nu ska jag ta mej fan dra upp lillen för orkar inte sitta inne när de är så fint väder ute :)
Tjaoo

Cornelia å hennes nya vän Asta :)


Solen tittar fram .. säger bara ÄNTLIGEN !

i dag har de varit kanon fint väder ute , först har lillen å jag vakna klockan kvart över 7 vi käkade frukost som vanligt å så där .. sen blev jag så trött så trött när jag vaggade lillen i famnen å såg att hon slumrade till så lade henne ner i sängen å så vaknade matti upp å sen vilade jag i 15 min på soffan å sen kom energin .
matade lillen med lunch å slängde på oss kläderna å gick ut å gick :)..
efter vägen så träffade vi på två små barn dom kanske var i 4-6 års åldern dom satt å sålde saft efter vägen ett saft glas 2 kr .. hehe dom var så söta , men var inte så specc sugen på saft men jag gav dom mina 50 öringar å 10 å 5 centare , å sen när jag pratat färdigt med dom så hörde jag efter några meter YES YES :) dom blev väl glada haha ..
när vi kom hem efter våran lång promenad så satte jag i gång med disken å efter de plockade jag undan all skrot som låg framme å dammsög hallen eftersom de är en sådan period nu när man drar in all sand utifrån .
Sen kom Matti hem så klädde på lillen å så gick vi till Bittan å Markku , marku haha vet inte om de är två k eller ej .
isso kom oxå med dit vi drack kaffe å käka en mokkaruta..
sen efter de så har vi inte gjort så mkt mer , bara suttit hemma .. JA å så märkte jag att vi inte kan se på tv heller haha kanalerna funkar ej vette fan vrf men men får väl hoppas att dom kommer tillbaka till kvällen !

ne nu ska jag ta å leka med lillen på golvet !
Tjaoo :)

jaa, vad ska man säga ?

i går hade jag städ dag , hade glömt bort var de var för dag helt å hållet för de är ju meningen att vi ska städa på torsdagar eller vi å vi är de ju inte utan JAG !
nu i veckan när jag stod å skärde upp lax åt mattias så blev Cornelia ovanligt tyst så jag gick till vardagsrummet å kollade var hon gjorde å hon SATT upp ;o .. blev ganska så chokad hehe .
å så satte hon sig upp i sängen i förr går .. så har sagt åt mattias å några veckors tid att han ska sänka sängen men tror ni han har gjort de ? nå inte då ! .. får väl snart göra de själv om jag ens kan ..
ja morgonen har sett ut som den alltid gör ..
nå i dag blir de väl spinning om inte alla avokar sig så de inte blir nå .. men de är ju fult väder ute så mest troligt så blire säkert av :)..
ne nu ska jag göra nå annat !
Hej då ..


Disken är färdig

ja då var morgon disken borta , har börja diska med hand nu förtiden .. men då när de blir extra mkt disk så slänger jag in disken i diskmaskinen .
har inga planer för dagen men hade tänkt att man skulle ta sig en promenad fast de är dåligt väder ute .. tror de duggar lite granna men de är ju inte så mkt .. annat är de om de öser ner .

i går varman på spinningen i alla fall Mervi var inte där så vi hade annsofie , så då blev de ju 30 min spinning å 30 min body pump , själva spinning delen var inte jobbig alls , då är faktiskt mervis pass jobbigare . men pumpen gjorde susen den var jobbigare :) så de kändes i alla fall att man tränat .

ska se om man kanske ska ringa Linda H å se om hon vill komma på en kaffe å en promenad kanske .

ne nu ska jag ta å slänga i gång en tvätt å dammsuga hallen , hatar denna årstid när all sand kommer in med skorna usch usch får dammsuga minst 3 gånger om dagen
Tjaoo :)

RSS 2.0