ont ont ont ?

sitter här med lite små värkar just nu har inte fått sova en blund i natt så tänkte att jag skriver lite granna i denna lilla blogg ;P
har kommit hem från sunderbyn i kväll är öppen ca 4 cm å dom skickade hem mej för dom sa att de kan ta upp till en vecka innan jag har öppnat mej helt å hållet;o
men i går när jag kom till sunderbyn så var klockan halv 3 å dom började smått undersöka mej fick lägga mej i badet efter de , låd där säkeert i 2 timmar . . sen tog dom blodtryck å kollade hur öppen jag var å då var jag 3 cm .
fick ta några tabletter klockan 9 så jag skulle få sova i nån timme inne på BB .
åt två mackor medans mattias stod å rökte sen gick vi å vilade ett tag jag vaknade lite då å då för hade sådana  värkar ändå å ides inte väcka mattias för han såg så drogad ut för att han inte hade sovit ett piss .
vandrade runt där ett tag å sen sommnade jag i gen men först vid halv 5 tiden å sov till 6 å då först kände de som att jag hade fått lite sömn i kroppen i alla fall ..
vi  fick gå in till förlossnings sidan i gen å göra samma undersökningar i gen + att dom kollade om de hade kommit någo foster vatten men de hade de inte så dom skcikade hem mej.
åkte förbi mamma å pappa en sväng på en kopp kaffe å sen när man kommer till m -lund så börjar man få dom där små värkarna i gen har kunna sova nu i ca 3 -4 timmar men sen började komma rejäla värkar men nu har de börja gå över i gen så ska försöka gå å sova igen . .
Hej Då
skriver i morgon i gen om jag inte åkt till sunderbyn IGEN :/

God Morgon =)

Hej har stigit upp för ett tag sen , de jag har hunnit att göra är att fyllt diskmaskinen å käka lite makaroner har ingen annnan mat här måste nog fara å handla lite =)
är lite smått less på "sminket" för min blogg men jag har absolut ingen aning om hur man ska göra för att få de att se bra ut . är inte så teknisk av mej men får väl ta mej en dag å läsa lite så kankse man sen förstår hur man ska göra ? =)
nu är de inte såå länge kvar någon vecka bara . .
har nästan allt färdigt nu saknas väl lite små saker bara men de fåt man handla sen senare när man har lite bättre med pengar ;o de är väl de som har varit lite mer negativt att vara gravid att man inte fått / kunnat jobba . fick jobba 3 dagar men helt okey lön ändå för 3 dagar . . å saknar de faktiskt , får säkert inte jobba förän om ett år eller så får väl leka servitris hemma eller något så man inte glömmer haha
nej gud vad ska man göra när de är så varmt ? kankse åka till stranden ? men ingen är väl vaken vid den här tiden efetrsom att alla dricker?
Har så ont i ryggen nu oxå måste vara från i går , var i lule å gick runt met Jenny (min syster) , Tia ( tomis dotter) , Tomi , å Mattias (min gubbe) hade så dumma skor på mej så ångrar att jag tog dom men de förstås mina joggingskor skulle nog inte helle ha funkat å inte dc skorna heller för fötterna är lite smått svulna så de är skönare att bara ha på sig foppa tofflor eller sleeep in skor alltså har ingen aning hur man stavar til dom men ?

Hittade lite saker där , köpte solglasögon var bara tvungen för dom var så billiga nog för att allt jag köpte var på "halva sommar rean " ungefär . . sen köpte jag en röd rosa tubtopp å ett par vita shorts , å två par örhängen ville ha en handväska men hittade ingen snygg :/

Tia fick göra hål i öronen oxå dom gjorde dom samtidigt såg ganska häftigt ut när han höll två "pistoler" vid vardera öra . .
hon blev lite rädd när han tröck av men hon grät kanske i 10 sek sen var de över , sen var hon lika glad som alltid =)

nej gud jag kan inte sitta här nu någon mer , måste ut på balkongen å sitta ett tag såå varmt ! hej då

RSS 2.0